Meewerken aan Tuinbouwverhalen?

Ook een hart voor de tuinbouw én voor de wereld van morgen? Werk dan mee aan Tuinbouwverhalen. Hieronder enkele mogelijkheden. Het gaat hier om werkzaamheden op vrijwillige basis.

Artikelen en blogs

Heb je een vlotte pen en ben je deskundig op het gebied van communicatie en/of duurzaamheid? Schrijf dan een artikel of blog voor Tuinbouwverhalen. Teksten zijn maximaal 500 woorden lang en zijn bij voorkeur voorzien van enkele links naar externe bronnen. Een eigen mening is niet erg, graag zelfs!

Video-interviews

Tuinbouwverhalen zou graag deskundigen interviewen over specifieke aspecten van duurzaamheid & communicatie. Ben je in het bezit van een goede camera, kun je interviews afnemen én monteren? Dan zou Tuinbouwverhalen je graag willen vragen die deskundigen voor de camera te trekken.

Financiële ondersteuning

Onderschrijf je (of je bedrijf) de doelstellingen van Tuinbouwverhalen en zou je daaraan financieel willen bijdragen, bijvoorbeeld middels een banner? Graag! Want met meer inkomsten kan Tuinbouwverhalen onder meer medewerkers een vergoeding geven en professionele foto’s aanschaffen.

Meer weten?

Meer weten over meewerken aan Tuinbouwverhalen? Neem dan contact op met Mario van Vliet.