Whitepaper over interne communicatie

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Medewerkers zijn het kapitaal van een onderneming. Zij zijn dan ook een stakeholder van jewelste als het gaat om duurzaamheid. Bij communicatie over de duurzame ambities van een onderneming of organisatie mogen de medewerkers dus absoluut niet vergeten worden. Want als zelfs medewerkers niet weten waarvoor je bedrijf staat, wat kun je dan verwachten van externe stakeholders?

Whitepaper voor TGTHR

Mario van Vliet (Mocca/Tuinbouwverhalen) schreef voor TGTHR whitepaper over interne communicatie. Het document is onderdeel van de Kennisbank van het nieuwe platform over duurzaam communiceren. De Kennisbank is tijdelijk toegankelijk voor alle bezoekers van TGTHR.

Partner

TGTHR werd onlangs gelanceerd. Mocca/Tuinbouwverhalen is partner van TGTHR en schrijft een aantal whitepapers over duurzame communicatie. Zo verschijnt binnenkort een whitepaper over communicatie met consumenten.

Mario van Vliet
Mario van Vliet is tekstschrijver, communicatieadviseur, trainer en auteur, met name op het gebied van tuinbouw, ondernemerschap en duurzaamheid.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×
Mario van Vliet

Author: Mario van Vliet

Mario van Vliet is tekstschrijver, communicatieadviseur, trainer en auteur, met name op het gebied van tuinbouw, ondernemerschap en duurzaamheid.

Deel dit bericht
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×